Schoonheidsinstituut La Bohème

Mijn naam is Otice Dury, ik ben 22 jaar en sinds 2021 gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Ik ben geboren en getogen in Oostende, toch is Bredene intussen mijn tweede thuis geworden. Ik ben een sociaal persoon die in haar vrije tijd graag omringd wordt door familie en vrienden. Naast mijn werk heb ik ook veel passie voor muziek en zang.

In april 2021 mocht ik met volle goesting bij La Bohème van start gaan als werkneemster. Ik werd vakkundig getraind door de oorspronkelijke zaakvoerster, Nancy Grammens, en verschillende cursussen. Dit vormde mij tot een schoonheidsspecialiste die professioneel te werk gaat en zich graag verdiept in vele specialisaties. Dankzij mijn leergierigheid sta ik open voor nieuwigheden binnen de schoonheidsbranche en blijft bijscholing een must!

In april 2022 kreeg ik de once-in-a-lifetime opportunity om La Bohème over te nemen. Met een klein hartje durfde ik de sprong te wagen en was ik eensklaps zelfstandig in hoofdberoep als zaakvoerster van La Bohème. Ik voel mij vereerd en dankbaar voor het vertrouwen van de liefdevolle Nancy die mij een duwtje in de rug gaf. Tot op heden heb ik geen greintje spijt om de beslissing die ik nam en sta ik telkens te popelen om mijn klantjes met open armen te ontvangen! La Bohème is een eenmanszaak met een persoonlijke aanpak en goedlachse sfeer waarbij de belangrijkste bouwstenen bestaan uit vakkennis, optimisme, klantvriendelijkheid en bovenal passie!