Bij laserontharing of permanente ontharing worden de haren met laserbestraling verwijderd. De melanine in de haarwortels absorbeert de golflengtes van de laserbestraling, vervolgens ontstaat er warmte-energie waardoor de haarwortels worden verbrand. Afhankelijk van de zone kan de behandeling onaangenaam aanvoelen.

De haarzakjes moeten het proces gewend worden vooraleer ze definitief wegblijven, hierdoor wordt deze behandeling aangeraden in kuurvorm. Een abonnement komt op 8 behandelingen, telkens één behandeling per maand. Een retouche behandeling (na een abonnement) is uiteraard ook mogelijk, dit aan een goedkopere prijs. Na een abonnement wordt het aanbevolen om de zone(s) halfjaarlijks of jaarlijks te laten retoucheren, dit afhankelijk van de zone.

Het is "verboden" om de haren tijdens uw kuur te waxen of te epileren. Indien de haarzakjes manueel worden verwijderd, ontstaan er weer nieuwe haarzakjes die het proces van de laserbestraling nog niet kennen. In principe zouden we dan weer van nul moeten starten met de kuur. Wat we wel aanbevelen is om de haren te scheren of te knippen. 

ATTENTIE! Grijze en blonde/bleke haren zijn veel moeilijker permanent te ontharen aangezien de warmte van de laser een pigment als geleider zoekt. Zonder pigment kan er dus weinig tot geen geleiding plaatsvinden naar het haarzakje.

 

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!