Lichaamsmassage

  • Relaxerende rugmassage (incl. nek en schouders)
  • Relaxerende beenmassage

Afslanken

Bodysculptor

Deze behandeling bevat een pak waar u +/- 30 minuten in ontspant. Vooraleer u wordt ingepakt brengen we een ‘slimming’ crème aan op de buik, billen en bovenarmen. Het pak voert namelijk lymfedrainage uit. Lymfedrainage zorgt ervoor dat vocht, vetten en afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd. De Bodysculptor stimuleert ook de samentrekking van de spieren zonder dat u dit voelt. Deze behandeling is ideaal voor wie net een maatje minder wenst en graag relaxt! Het is sterk aanbevolen om de behandeling in kuurvorm te ondergaan voor het beste resultaat.


Ultrasone Cavitatie

Dit apparaat maakt gebruik van geluidsgolven die de vetcellen afbreken, hierdoor kunt u plaatselijk afslanken. De vetcellen worden niet vernietigd maar worden via de bloedsomloop opgenomen door de spieren, nieren en lever. De behandeling kunnen we telkens maar op een kleine zone uitvoeren aangezien uw lichaam maar een kleine hoeveelheid vetcellen tegelijk kan afbreken. Hierdoor vraagt de Ultrasone Cavitatie een kuurvorm voor een duidelijk resultaat. De behandeling verloopt pijnloos. Het is sterk aanbevolen om na de behandeling telkens veel water te drinken, zo kunnen de afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden.


Lipofreeze / Cryolipolyse

Dit is het ideale alternatief voor liposuctie. Bij deze behandeling gaan we plaatselijke vetophopingen bevriezen. Door de onderkoeling sterven de vetcellen af. De dode vetcellen worden gedurende enkele weken via het lymfesysteem verwijderd. De Lipofreeze verloopt relatief pijnloos, afhankelijk van persoon tot persoon, en duurt slechts 60 minuten. Het is sterk aanbevolen om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan voor het beste resultaat.