Gelnagels & manicure

Gelnagels worden gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt als versteviging van de natuurlijke nagels. Gel is een kant en klaar stofje dat op de nagel wordt aangebracht. Door middel van een UV-lamp hardt de gel uit en blijft deze gemiddeld 4 weken vastzitten aan de nagels. Zowel verlenging met tips als met sjabloon beschikbaar.

Bij een manicure verzorgen we de natuurlijke nagels. Onder de nagels wordt er grondig gereinigd, overtollige huid aan de nagelriemen wordt verwijderd. De nagels worden geknipt, in vorm gevijld en eventueel met een kleurtje naar keuze of een doorzichtig, verstevigend laagje gelakt. 


Esthetische & medische pedicure

Bij een gewone voetverzorging leggen we de nadruk op het esthetische: knippen en vijlen van de nagels, reiniging onder de nagels en nagelriemen, lakken (indien nodig), etc... Uiteraard vervolledigd met een bondige voetmassage.

De werkzaamheden van een medische pedicure bestaan onder andere uit het verwijderen van eelt en likdoorns, kalknagels afvlakken, ingegroeide teennagels behandelen, etc... Een medische pedicure kan alle soorten probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Indien nodig wordt u doorverwezen naar een podoloog of arts.


Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!