fillers met hyaluron flyer.jpg
Neus lippen plooi (Miniatuur).jpg

Nieuwe hyaluron pen behandeling bij La Bohème!

 

Sinds 2019 mogen schoonheidsinstituten wettelijk gezien een nieuwe techniek hanteren die vollere lippen en een gladder gelaat creeërt, daar waar deze voordien enkel toegepast mocht worden door dokters. Uiteraard kan La Bohème niet achterblijven en willen we onze klanten aan deze nieuwe techniek, de hyaluron pen behandeling, introduceren.

 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die onze huid stevig en flexibel houdt. Echter neemt deze stof af naarmate we ouder worden. Bijgevolgd daalt het vocht- en vetgehalte alsook de elasticiteit van onze huid, waardoor rimpels in de huid zich sneller voordoen en zichtbaar worden.

 

Met het gebruik van de Hyaluron pen wordt het hyaluron opnieuw ingebracht in de huid met behulp van een luchtdruk pen. Het bijzondere aan deze techniek is dat het eenzelfde effect creeërt met eenzelfde doeltreffendheid als dat van een cosmetische filler (bv. botox), maar zonder het gebruik van een naald. Daarnaast is de behandeling, in vergelijking met fillers, een stuk goedkoper, stimuleert het de aanmaak van collageenvezels en blijft het natuurlijk karakter van het gezicht behouden.

 

La Bohème werkt bovendien enkel met kwaliteitsvolle producten die Europees goedgekeurd werden, wat garant staat voor een snelle, veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

 

Te behandelen zones

Lippen (volume en/of contour)

Rokerlijntjes

Marionetlijntjes

Neus-lippen plooi

 

Resultaten

Klanten kunnen zich verwachten aan een frisse en natuurlijke

look waarbij de rimpeldiepte vermindert met 85 tot 95%.

Resultaten blijven minstens 6 maanden.