HIFU Face- and NeckLift

--> TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR <--

Dit is het ideale alternatief voor wie geen plastische chirurgie wilt ondergaan, en valt eventueel te combineren met de Plasma Medical Lift voor het uiterste resultaat. Bij deze behandeling maken we gebruik van een apparaat die geluidsgolven afgeeft. De energie van de geluidsgolven wekt warmte op in de diepe huidlagen waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd. Collageen zorgt voor een strakke en stevige huid. De behandeling verloopt vaak pijnloos, soms kan het apparaat zorgen voor een warme tinteling. Er wordt geen gebruik gemaakt van verdovende middelen.

U ziet na de behandeling al resultaat, maar aangezien het proces van de collageenproductie veel tijd in beslag neemt kan het enkele maanden duren vooraleer je het finale resultaat bekomt. De HIFU Lift wordt vaak toegepast om de huid te verstrakken, onder andere bij: de kaaklijn, neuslippenplooi, dubbele kin, …We kunnen hier ook de wenkbrauwen mee liften. 

Nabehandeling: Bij blootstelling aan de zon is het sterk aanbevolen om zonnecrème factor 50 aan te brengen, dit gedurende 4 weken. Vermijd de zonnebank.